Eerlijk winkelen in Zuidwest Friesland!

Eerlijk winkelen in Zuidwest Friesland!

Als je duurzame en lokale producten belangrijk vindt, maken de eerlijkwinkelen-routes in de gemeenten Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren het je gemakkelijk. Bewoners en bezoekers van gemeente Súdwest-Fryslân kunnen eenvoudig hun weg vinden naar verkooppunten van eerlijke producten. Met hulp van de EerlijkWinkelen-route in Súdwest-Fryslân en de route in gemeente De Fryske Marren kan iedereen online de ‘eerlijke’ winkels in Zuidwest Friesland ontdekken. Inmiddels is de organisatie ‘EerlijkWinkelen’ in 2022 gestopt met het initiatief en staan de eerlijkwinkelen-routes (van Grutsk & Grien) niet meer online.

De routes waren mooie handvaten om duurzame ondernemers en verkooppunten in onze regio te ontdekken en te bezoeken.

Reacties zijn gesloten.