MVO-AWARD voor Grutsk & Grien

MVO-AWARD voor Grutsk & Grien

Tijdens de lancering van de EerlijkWinkelen route in gemeente Súdwest-Fryslân, reikte wethouder Mark de Man aan de initiatiefnemers van Grutsk & Grien de allereerste MVO-award in de gemeente uit. “Omdat Grutsk & Grien het initiatief neemt om op een vernieuwende manier een duurzame bijdrage te leveren aan onze gemeente”, zo vertelde de wethouder.

Onder de aanwezigen waren veel deelnemers en bezoekers aan het Rasterhoff Festival dat Grutsk & Grien in september 2018 organiseerde. Op verzoek van velen zetten de initiatiefnemers van Expeditie Grutsk & Grien in op een TWEEDE Festival in september 2021. In de tussentijd hopen ze dat de Eerlijk Winkelen Súdwest-Fryslân route van EerlijkWinkelen verder groeit en door velen gebruikt zal worden.

Grutsk & Grien is een initiatief van Aparthe kommunikatie (een communicatie-en organisatiebureau uit Sneek) en Netwerk Duurzame Dorpen (formeel vallend onder Stichting Doarpswurk).

Reacties zijn gesloten.