Expeditie 3

Expeditie 3

12-04-2019

Schone en kleurrijke bermen

Op de biologische boerderij van Rennie en Auke Stremler aan Op de Him 4 bij Jorwert ging het op vrijdag 12 april jl. over biodiversiteit en het belang van gezonde bermen, boordevol bloemen, bijen en insecten.

Tijdens deze 3e Expeditie hoorden èn zagen we hoe belangrijk schone weilanden zijn. Dus zonder blikjes, flesjes en andere plastic rotzooi.
De Rommelrinners die Joure schoon houden, vertelden hoeveel plezier en voldoening samen zwerfvuil ruimen geeft.

Reacties zijn gesloten.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten